Noi începuturi

Noi începuturi

Există momente în viață când te dai la fund pentru o perioadă cu ceea ce faci. Fie pentru că habar nu ai care este motivul, considerând că poate nu este pentru tine, sau din cauza unor factori externi ce te afectează, punându-te în situația de a renunța.

Sunt experți în ale mass-mediei, ce spun că e bine să lași un memo, un reminder sau un mic post pe pagină, în caz că se întamplă să stai sub plapumă mai mult timp, doar așa, să știe și omu` care te citește că nu s-a întrerupt brusc sursa de inspirație, ci doar iei o pauză.

Ei bine, uneori învăț prin calea cea mai grea și acum 4 ani, după ce am urcat ultimul post pe blog, fix asta n-am făcut. N-am anunțat nicăieri că am fost nevoită să iau o pauză. Ci am făcut asta din senin, urând să întrerup de tot aceată activitate.

Dar ca sa știi despre ce a fost vorba, în urmă cu 4 ani, am deschis acest blog. Deci nu e ceva nou, e mai degrabă un ,,refresh’’. Deschizându-l din nou după atât de mult timp și citind articolele vechi am ales să sterg tot, caci nu îmi mai aparțineau, nu mă mai regăseam cu vechea mea variantă. E foarte interesanta senzatia de instrainare pe care o simti față de propriile tale trairi. După toate astea mi-am dat seama că ne dezvoltăm și ne schimbăm tot mai mult pe zice trece.

Poate te intrebi ,,De ce tocmai acum ?

Ei bine m-a tresărit pe mine creativitatea în câteva nopți nedormite și m-am gândit că de ce să nu pun și în practică aceste idei. De-a lungul timpului am avut sute de idei, dar mereu le înmagazinam într-un sertăraș al creativității și acolo rămâneau. În acestă periodă, nu chiar plăcută, am profitat de anumite skill-uri pe care le-am deprins sau învățat de la alți oameni dragi mie. Mă simt inspirată si prețuiesc fiecare moment. Vreau să mă eliberez de unele gâduri și să le împărtășesc și cu alții. Făceam asta și înainte, doar că prețuiam în sinea mea, nu arătam, nu povesteam despre asta și tot ce scriam păstram pentru mine. Știu, este un gest cam egoist, dar nu am avut niciodată îndeajuns de mult curaj pentru a arăta ,,creațiile mele’’. Nu aveam un jurnal, dar de fiecare dată când aveam un gand, sau mă simțeam inspirată deschideam laptopul si începeam să scriu.

Între timp, de aproape 2 luni de zile am reînceput să scriu. Dar nu pentru mine, ci pentru studenți. Sunt blogger în cadrul Uniunii Naționale ale Studenților din România. Acolo am reușit să parcurg câteva teme de interes pentru studenții din toată țara. Temele abordate cuprind mai multe arii precum educația, cultura, sportul și chiar dezvolatrea personală. Te îndemn să arunci un ochi și pe site-ul celor de la UNSR pentru a vedea articolele despre care am menționat, dar și pe cele viitoare.

This is where the magic happens.

Cât despre acest blog, va fi unul ce mă va reprezenta pe mine, cu gânduri, experiențe, trăiri plăcute sau neplăcute, fără să le înfrumusețez inutil, fără perdele…relatate din  viziunea mea în calitate de fică, soră, iubită, prietenă și studentă. Sper ca prin prisma viitoarelor postări să pot oferii cititorilor o sursa de inspirație, bunăstare și un îndemn spre dezvoltare.

Este o nouă provocare pentru mine, dar așa după cum prea bine ști și tu, nimic nu este întâmplător. Îmi doresc mai mult decât orice ca acesta să râmână un loc curat, în care te întorci  cu drag. 🤗

 760 total views,  2 views today

One thought on “Noi începuturi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top