Despre autoare

Despre autoare

Mă numesc Mutu Bianca-Maria, sunt în zodia fecioară, am 20 de ani și sunt studentă a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, fapt ce îmi ocupă mare parte din timp.  Studiez în cadrul Facultății de Științe Economice, program de studii Contabilitate și Informatică de Gestiune și a Facultății de Litere, program de studii Pedagogia Învățănântului Primar și Preșcolar.

Întotdeauna mi-am dorit propriul loc unde să pot scrie , să-mi exprim personalitatea și să mă bucur să fiu creativă…și iată-mă.

O fată simplă, dar totuși greu de înțeles. Sunt o fire creativă, emotivă, ambițioasă, complexă și apreciez enorm oamenii care încearcă să mă înțeleagă și nu se grăbesc să mă judece. Am vise, planuri și sunt hotărâtă să fac din fiecare zi, una și mai frumoasă ca precedenta. Sunt zile în care confortul patului meu îmi aduce cea mai mare satisfacție, dar sunt și zile în care mă pun în mișcare și la sfârșitul zilei, când trag linie, sunt uimită și eu de câte am reușit să fac. Nu îmi plac jumătățile de măsură, răutatea și minciuna. Am și eu defecte, dar încerc să le convertesc în calități, am temeri și îndoieli dar reușesc să perseverez în fericirea mea.

Sunt în continuare interesată de tot ce înseamnă dezvoltare personală și aducerea armoniei în viața mea si, de ce nu, a altora. E o adevarata provocare si îi felicit pe cei care reușesc pe deplin! Sunt în definitiv o visătoare şi îmi doresc să va fur zâmbete, emoţii şi să vă ating sufletul cu ce am mai născocit, ca de la suflet la suflet.

Iubesc oamenii frumoși sufletește, deșii nu am întâlnit mulți, dar aceia pe care am avut până acum ocazia să îi întâlnesc mi-au dăruit puțin din lumea lor, înfrumusețând-o și pe a mea. Am descoperit astfel, că încă mai sunt oameni care dăruiesc pur și simplu, fără să aștepte ceva în schimb. Astfel am ajuns să cred în DOI, să cred în prietenii.

Activez în voluntariat de 4 ani, facând parte din familia Ligii Studențești Bacău de 2 ani, unde coordonez departamentul de Fundraising & Marketing. Interacțiune, cunoștințe, emoție și nu în ultimul rând oameni, sunt cuvintele prin care am reșit de-a lungul timpului să asociez voluntariatul, cuvinte ce pot descrie foarte bine acest fapt. Să fii voluntar înseamnă să ai provocări, realizări, să rupi barierele necunoscutului, să cunoști oameni cu care poți fi pe aceași lungime de undă și să ai un sentiment de împlinire inegalabil. E uimitor cum poți să îți dezvolți competențele organizatorice atunci când ești responsabil de câțiva tineri, cum prinzi curaj, tu, om timid, retras, să vorbești în fața lor, să ai grijă ca totul sa fie bine pentru ei. Nu cred că vor exista îndeajuns de multe cuvinte pentru a descrie ceea ce reușești să simti, să experimentezi atunci când ești cu totul dedicat voluntariatului.

Șă nu îți fie teamă să greșești! Experimentează! …Mai bine un ,,UPS” decât un ,, Ce ar fi fost dacă”.

Iubesc marea. Nu mă satur niciodată să o privesc, să o simt, pentru mine fiind un infinit care nu mă sperie, ci mă încântă. Îmi place să mă simt bine, să trăiesc clipa prezentă, să fac ce-mi place, să am în preajmă oameni alături de care mă pot dezvolta. Îmi place muzica bună, pe care nu pot să o trăiesc decât dacă o cânt, chiar dacă nu am cine știe ce voce. Iubesc arta, având înclinație spre anumite forme ale ei. Îmi place romantismul, dar nu dus la extrem, iubind săruturile pe frunte și îmbrățișările lungi.

Nu îmi doresc să fiu un model pentru nimeni. Acesta nu este un blog de nișă. Politică, mondenități sau rețete magice pentru a-ți transforma viața peste noapte, slabe șanse să găsești pe aici. Am să evit să dau sfaturi pentru că este posibil să te îndrum greșit. Așa cum am scris și în primul articol, am să scriu din ceea ce trăiesc, văd și învăț, să îmi exprim un punct de vedere pe care am șă te invit să-l treci prin filtrul gândirii tale, să-l evaluezi. Ba chiar te invit la dialog pe una dintre rețelele de socializare, unde îți voi răspunde cu drag.

Îți doresc o ședere plăcută de fiecare dată când poposești în acest loc.

 1,313 total views,  2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top